OVER SUNBRO

SunBro is een innovatieve onderneming die integrale stalconcepten ontwikkelt en realiseert. SunBro is opgezet door Paul Grefte, een innovatieve pluimveehouder die in de loop van de jaren veel ervaring heeft opgedaan met allerlei vernieuwende bouwconcepten. Vanuit deze kennis is een uitgekiend stalconcept ontwikkeld waarbij de kennis en ervaring van pluimveehouders is gecombineerd met de meest efficiƫnte bouwmethode en installatietechniek.

Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding? Neem contact met ons op!

DE SUNBRO KIP

De kip die opgroeit in de nieuwe SunBro-stal mag met recht een SunBro kip worden genoemd. Het unieke stalconcept van SunBro draagt bij aan een optimaal welzijn van de kip. En dat in combinatie met een economisch verantwoorde bedrijfsvoering, zorgt er voor dat dit concept uniek is in de hele wereld.

DE FAMILIE GREFTE

Monique en Paul Grefte zijn naast Sunbro bv ook eigenaar van een pluimveebedrijf van bovengemiddelde omvang,. Gehuisvest op drie verschillende locaties in het oosten van het land. Met het Sunbro concept bewijzen wij dat ontwikkeling van intensieve landbouw en natuur hand in hand kunnen gaan.

Contact

SunBro B.V.
Kerkstraat 1
7496 PC Hengevelde

SunBro stal
Boswinkelsweg 4
7475 MB Hengevelde

info@sunbro.nl
Tel. 0547 333 922

Bezoek uitsluitend op afspraak.

Stel een vraag

Versturen